Parsaviikot 2.4.-1.6.

Parsaviikot saapuvat jälleen Gillettiin!
Parsaviikot ovat varma kevään merkki ja me Gilletissä tahdomme päästä tarjoamaan parsaa kaikissa sen herkullisissa muodoissa.

ALKURUOKA

PARSAKEITTOA JA RAPU-SALAATTI (L,G) 16€ 

MARINOITUA PARSAA, CASHEWPÄHKINÄPYRETTÄ JA APPELSIINILLA MAUSTETTUA ENDIIVIÄ (V,G) 17€ 

PARSAA, 36KK KYPSYTETTYÄ PARMESANIA JA BALSAMICOA (L,G) 19€ 

PARSAA, LIME-GIN MARINOITUA LOHTA, UPPOMUNA, BRIOSSIA JA HOLLANDAISEA (L) 22€/29€  

TOAST SKAGEN JA MUIKUNMÄTIÄ (L,G*) 19,50 €

 
HÄRKÄTARTAR, KELTUAISTA,SUOLAKURKKUA, KAPRISTA JA SALOTTISIPULIA (M,G) 18,50 €  
 

GRATINOITUJA OSTEREITA ROCKEFELLER (L,G) 
3 pcs – 15,00 €  
6 pcs – 27,00 €  
12 pcs – 49,00 €  
 

HIILIGRILLATTUA HUMMERIA, VALKOSIPULIVOITA, VIHREÄÄ SALAATTIA JA DIJONVINAIGRETTEA (L,G)  
½ 31,00 €  
1/1 55,00 €  

PÄÄRUOKA

PARSA-MASCARPONERISOTTOA JA MARINOITUA TOMAATTIA (L,G,V*) 24€ 

HIILIGRILLATTUA IBERICO PORSAAN SECRETOA, PARSAA, OMENA-FENKOLISLAW JA DIJONKASTIKETTA  (L,G) 30€ 

HIILIGRILLATTUA NAUDAN MAKURASVALLISTA ULKOFILETTÄ, PARSAA, PERUNATERRIINIÄ JA TÄYTELÄISTÄ PUNAVIINIKASTIKETTA (L,G) 42 €  

PAISTETTUA AHVENTA, KORVASIENI-PERUNA-RETIISI PAISTOSTA JA RUOHOSIPULI BEURRE BLANC (L,G) 36€

HIILLOSTETTUA LOHTA, PARSA-PERUNA PAISTOS JA MÄTI BEURRE BLANC (L,G) 30€

HÄRKÄTARTAR, KELTUAISTA, SUOLAKURKKUA, KAPRISTA JA SALOTTISIPULIA SEKÄ
PARMESAANIRANSKALAISET
TAI
VIHERSALAATTIA JA DIJONVINAIGRETTEA (M,G) 28,00 €

JÄLKIRUOKA

MANTELIKAKKU, YUZUGEELIÄ JA PISTAASIJÄÄTELÖÄ (L,G) 13€  

MANSIKKALEIVOS, VANILJAVAAHTOA, MARINOITUA MANSIKKAA JA RAPARPERIA (L,G) 12€

MUSTAHERUKKASORBETTIA JA LINGONCELLOA (M,V,G) 7,00 €  

PASSIONHEDELMÄ ”PAVLOVA”, VEGAANISTA MARENKIA JA PASSION SORBET (V,G) 12,00 €  

JUUSTOJA LÄHELTÄ JA KAUKAA, HILLOKETTA JA KUMINANÄKKILEIPÄÄ   
1 pcs – 5,00 €  
3 pcs – 12,00 €  

MENU GILLET 53 €

PARSAKEITTOA JA RAPU-SALAATTI (L,G) 

*** 
 
HIILLOSTETTUA LOHTA, PARSA-PERUNA PAISTOS JA MÄTI BEURRE BLANC (L,G) 

tai

HIILIGRILLATTUA IBERICO PORSAAN SECRETOA, PARSAA, OMENA-FENKOLISLAW JA DIJONKASTIKETTA  (L,G) 

*** 
 
“MANSIKKAKAKKU”, VANILJAVAAHTOA, MARINOITUA MANSIKKAA JA RAPARPERIA (L,G)

Viinipaketti 35 € 
 
Rabl Grüner Veltliner 16 cl 
Livon Collio Friulano / Lettre de Vendanges 16 cl 
Donnafugata Kabir 8 cl 

MENU GILLET VEGAN 48 €

MARINOITUA PARSAA, CASHEWPÄHKINÄPYRETTÄ JA APPELSIINILLA MAUSTETTUA ENDIIVIÄ (V,G) 

** 
PARSA-MASCARPONERISOTTOA JA MARINOITUA TOMAATTIA (L,G,V*) 

** 

PASSIONHEDELMÄ ”PAVLOVA”, VEGAANISTA MARENKIA JA PASSION SORBET (V,G) 

Viinipaketti 34 € 
 
Riesling vom Kalkstein (V) 16 cl 
Rabl Grüner Veltliner (V) 16 cl 
Donnafugata Kabir 8 cl