Parsaviikot 2.4.-1.6.
Parsaviikot saapuvat jälleen Gillettiin!
Parsaviikot ovat varma kevään merkki ja me Gilletissä tahdomme päästä tarjoamaan parsaa kaikissa sen herkullisissa muodoissa.
ALKURUOKA
PARSAKEITTOA JA RAPU-SALAATTI (L,G) 16€
MARINOITUA PARSAA, CASHEWPÄHKINÄPYRETTÄ JA APPELSIINILLA MAUSTETTUA ENDIIVIÄ (V,G) 17€
PARSAA, 36KK KYPSYTETTYÄ PARMESANIA JA BALSAMICOA (L,G) 19€
PARSAA, LIME-GIN MARINOITUA LOHTA, UPPOMUNA, BRIOSSIA JA HOLLANDAISEA (L) 22€/29€
TOAST SKAGEN JA MUIKUNMÄTIÄ (L,G*) 19,50 €
HÄRKÄTARTAR, KELTUAISTA, SUOLAKURKKUA, KAPRISTA JA SALOTTISIPULIA (M,G) 18,50 €
GRATINOITUJA OSTEREITA ROCKEFELLER (L,G)
3 pcs – 15,00 €
6 pcs – 27,00 €
12 pcs – 49,00 €
HIILIGRILLATTUA HUMMERIA, VALKOSIPULIVOITA, VIHREÄÄ SALAATTIA JA DIJONVINAIGRETTEA (L,G)
½ 31,00 €
1/1 55,00 €
PÄÄRUOKA
PARSA-MASCARPONERISOTTOA JA MARINOITUA TOMAATTIA (L,G,V*) 24€
HIILIGRILLATTUA IBERICO PORSAAN SECRETOA, PARSAA, OMENA-FENKOLISLAW JA DIJONKASTIKETTA (L,G) 30€
HIILIGRILLATTUA NAUDAN MAKURASVALLISTA ULKOFILETTÄ, PARSAA, PERUNATERRIINIÄ JA TÄYTELÄISTÄ PUNAVIINIKASTIKETTA (L,G) 42 €
PAISTETTUA AHVENTA, KORVASIENI-PERUNA-RETIISI PAISTOSTA JA RUOHOSIPULI BEURRE BLANC (L,G) 36€
HIILLOSTETTUA LOHTA, PARSA-PERUNA PAISTOS JA MÄTI BEURRE BLANC (L,G) 30€
HÄRKÄTARTAR, KELTUAISTA, SUOLAKURKKUA, KAPRISTA JA SALOTTISIPULIA SEKÄ
PARMESAANIRANSKALAISET
TAI
VIHERSALAATTIA JA DIJONVINAIGRETTEA (M,G) 28,00 €
JÄLKIRUOKA
MANTELIKAKKU, YUZUGEELIÄ JA PISTAASIJÄÄTELÖÄ (L,G) 13€
MANSIKKALEIVOS, VANILJAVAAHTOA, MARINOITUA MANSIKKAA JA RAPARPERIA (L,G) 12€
MUSTAHERUKKASORBETTIA JA LINGONCELLOA (M,V,G) 7,00 €
PASSIONHEDELMÄ ”PAVLOVA”, VEGAANISTA MARENKIA JA PASSION SORBET (V,G) 12,00 €
JUUSTOJA LÄHELTÄ JA KAUKAA, HILLOKETTA JA KUMINANÄKKILEIPÄÄ
1 pcs – 5,00 €
3 pcs – 12,00 €
MENU GILLET 53 €
PARSAKEITTOA JA RAPU-SALAATTI (L,G)
***
HIILLOSTETTUA LOHTA, PARSA-PERUNA PAISTOS JA MÄTI BEURRE BLANC (L,G)
tai
HIILIGRILLATTUA IBERICO PORSAAN SECRETOA, PARSAA, OMENA-FENKOLISLAW JA DIJONKASTIKETTA (L,G)
***
“MANSIKKAKAKKU”, VANILJAVAAHTOA, MARINOITUA MANSIKKAA JA RAPARPERIA (L,G)
Viinipaketti 35 €
Rabl Grüner Veltliner 16 cl
Livon Collio Friulano / Lettre de Vendanges 16 cl
Donnafugata Kabir 8 cl
MENU GILLET VEGAN 48 €
MARINOITUA PARSAA, CASHEWPÄHKINÄPYRETTÄ JA APPELSIINILLA MAUSTETTUA ENDIIVIÄ (V,G)
**
PARSA-MASCARPONERISOTTOA JA MARINOITUA TOMAATTIA (L,G,V*)
**
PASSIONHEDELMÄ ”PAVLOVA”, VEGAANISTA MARENKIA JA PASSION SORBET (V,G)
Viinipaketti 34 €
Riesling vom Kalkstein (V) 16 cl
Rabl Grüner Veltliner (V) 16 cl
Donnafugata Kabir 8 cl