Pikkujoulumenu

MENU 49 €

GILLETIN MUSTIKKA-TIMJAMIGLÖGI 8,50 € 
ALKOHOLITON 6 €

ALKURUOKA

‘Leikkeleet’ – Wanantaan tilan fasaania ‘rillettes’, pastramia poronvasan sisäpaistista, peurapâtéeta, kantarellipikkelsiä ja mustikkakastiketta (L, G)

GUSTAVE LORENTZ PINOT NOIR EVIDENCE 13,00 € / 16 cl – 60,00 € / 75 cl
Gustave Lorentz, Alsace, Ranska. G: Pinot Noir
Delicate, elegant

tai

Limetillä marinoitua graavisiikaa,
avokadoa ja jäämeren katkarapuja (L, G)

KENDERMANN RIESLING VOM KALKSTEIN  11,00 € / 16 cl – 50,00 € / 75 cl
Kendermann, Pfalz, Saksa. G: Riesling
Dry, acidic, minerally

PÄÄRUOKA

Savustettua nieriää, hummerikastiketta
ja pinaatti-puikulaperunapyreetä (L, G)


JEAN LEON CHARDONNAY                     11,50 € / 16 cl – 52,00 € / 75 cl
Jean Leon, Katalonia, Espanja. G: Chardonnay
Nice adidic, elegant

tai

Ylikypsää, hiiligrillattua rotunaudan entrecôtea, porsaanposkikroketti ja muhennettuja juureksia (L, G) 

FONTANAFREDDA ORGANIC BARBERA D´ASTI 12,00 € / 16 cl – 55,00 € / 75 cl
Fontanafredda, Piemonte, Italia. G: Barbera
Medium-bodied, dark berries, soft

JÄLKIRUOKA

Suklaaterriini, kirsikkaa ja mascarponea (L, G)
 
CALVET RÉSERVE DU CIRON SAUTERNES10,50 € / 8 cl
 J. Calvet, Bourdeaux, Ranska
G: Muscadelle, Sauvignon Blanc, Sémillon
Sweet, acidic, fruity

VÄLIJUUSTOT + 10 €

Valikoima suomalaisia- ja ranskalaisia juustoja, hunajaa ja Gilletin näkkileipää 

GRAHAM’S LATE BOTTLED VINTAGE 8,70 € / 8 cl
 Symington Family Estates, Portugali
 G: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barocca, Tinta Caõ
 Dark red, hint of milk chocolate, light spice notes

Toivomme mahdollisimman yhtenäisetä menuvalintaa.
Pyydämme ystävällisesti valitsemaan seurueelle yhtenäisen alku-, pää- ja jälkiruoan. Erityisruokavaliot huomioidaan.