Vappu ravintolassa

Hurraa, vappu vietetään tänä vuonna ravintolassa! Tule nauttimaan hyvästä elämästä Gillet Bar & Bistroon vappumenun merkeissä. Tutustu alta vappumenuun ja varaa pöytäsi.

Olemme avoinna 30.4 ja 1.5. klo 11-19. Vappuaattona supistettu menu ja viimeiset varaukset klo 16.00. Vappumenun kattausajat ovat klo 11 ja klo 15.

Alkuruoka tarjoillaan buffet pöydästä, pää- ja jälkiruoka lautasannoksilta. Kasvisvaihtoehto on tilattavissa erikseen lautasannoksena.

Tervetuloa turvallisesti nauttimaan Gillet Bar & Bistroon!

30.4. Gilletin vappuaaton menu

SNACKS


MAC & CHEESE KROKETTEJA JA PARMESANIA (L)
7,00 €
Mac & cheese croquetter med parmesan
Mac & cheese croquettes with parmesan


SILAKKAA ”BOQUERONES”, GRILLATTUA LEIPÄÄ JA ANTIBOISE KASTIKETTA (L)
5,00 €

Strömming ”boquerones” på grillat bröd och antiboise sås
Baltic herring ”boquerones” with grilled bread and antiboise sauce


PAISTETTUA KUKKAKAALIA ”TOGARASHI”,
MAAPÄHKINÄÄ JA KORIANTERIA (L, G, sis. pähkinää)
 5,00 € / 13,00 €
Stekt blomkål ”Togarashi” med jordnötter och korianderFried cauliflower ”Togarashi” with peanuts and coriander


ALKURUOKA – FÖRRÄTTER – STARTERS


VIHREÄÄ SALAATTIA JA DIJON-VINAIGRETTE (L, G)
7,00 €

Grön sallad med Dijon-vinaigrette
Green salad with Dijon vinaigrette


LOHI SASHIMI JA INKIVÄÄRI PIKKELÖITYJÄ KASVIKSIA (L, G)
15,00 €

Lax sashimi och picklade grönsaker med ingefära
Salmon sashimi and ginger pickled vegetables


TARTAR HERRANKUNNAN TILAN KYYTÖSTÄ, KAPRISTA,
SALOTTISIPULIA JA KELTUAISTA (L, G)                        
15 € / 25 €
 
Tartar på Fjällko biff från Herrankunna gård, kapris, schalottenlök och äggula 
Tartar from Herrankunna’s farm Finncattle beef, capers, shallots & egg yolk 



PÄÄRUOKA – HUVUDRÄTTER – MAIN COURSES


PERUNAGNOCCHEJA, TOFUA, KORVASIENIÄ JA ”PARMESANIA” (V, M, G)
22,00 €
Potatis gnocchi med tofu, stenmurkla och ”parmesan”
Potato gnocchis with tofu, false morels and ”parmesan”


PAISTETTUA KUHAA, NAURISTA JA SAVUSTETTUA BEURRE BLANC-KASTIKETTA (L, G)            
26,00 €

Stekt gös med majrova och rökt Beurre Blanc sås
Roasted pike perch with turnip and smoked Beurre Blanc sauce


BOUILLABAISSE JA HAPANKERMAA (L, G)
Turskaa, kuhaa, katkarapuja ja sinisimpukoita mausteisessa tomaatti-äyriäisliemessä
25,00 €

Bouillabaisse med smetana -torsk, gös, räkor och blåmusslor i kryddig tomat- och skaldjurs buljong
Bouillabaisse with sour cream – cod, pike perch, shrimps and mussels with spicy tomato and seafood broth 


HIILIGRILLATTUA SUOMALAISTA NAUDAN MARMORIFILEETÄ 200 G, 
”CAFÉ DE PARIS”-VOITA, TARTER TOTS-PERUNAKROKETTEJA JA PUNAVIINIKASTIKETTA (L)
35,00 €          
Kolgrillad finsk marmorerad oxfilé 200 g med ”Café de Paris” smör, Tater Tots- croquetter och rödvinsås
Charcoal grilled finnish beef sirloin 200 g with ”Café de Paris” butter,
Tater tots-potato croquettes and red wine sauce


JÄLKIRUOKA – EFTERRÄTTER – DESSERTS


RAPARPERI-VANILJA PAVLOVA JA MANSIKOITA “ROMANOV” (L, G)
12,00 €
Rabarber ocn vanilla Pavlova med jordgubbar “Romanov”
Rhubarb and vanilla Pavlova with strawberries “Romanov”
XOCO- KAKKUA JA MUSTAHERUKKAA (V, M, G)
12,00 €
 
XoCo-tårta med svart vinbär 
XoCo-cake with black currant

1.5 Gilletin vappumenu – 55 € / hlö

Alkuruokana buffetista 

Lohi sashimi ja inkivääripikkelöityjä kasviksia (M, G)
Äyriäisiä ”escabeche” (M, G) 
Porkkana-maapähkinäsalaattia ”satay” ja hiiligrillattua kananpojanrintaa (M, G) 
”Tare” -glaseerattua häränpaahtofileetä ja wasabimajoneesia (M, G) 
Tuoreella mintulla maustettua kurkku-jogurttisalaattia (L, G) 
Salaattia paahdetuista varhaisperunasta ja tuoreesta parsasta, parmesaanidressing (L, G) 
Paahdettua kukkakaalia ja chiliöljyä (M, G) 
Vihreää salaattia sitruunaruohovinegrette (M, G) 
Talon raskileipää ja punajuurihummusta 

Pääruokana (lautasannokset)

Paahdettua nieriää, fenkolia ja äyriäismajoneesia (L, G) 

ja/tai 

Ylikypsää, hiiligrillattua karitsanpaahtopaistia harissakastiketta ja varhaiskaalia 

Tilattavissa lautasannoksena: Perunagnoccheja, tofua, korvasientä ja ”parmesaania”  (Veg, G) 

Jälkiruokana

Raparperi-vanilja Pavlova ja mansikoita ”Romanov” (L,G)