För vegetarianer och veganer rekommenderar vi en säsongsbetonad vegansk meny designad av kocken
MENU
58,00 € med fisk som huvudrätt, 61 € med ren som huvudrätt
Gravad forell, senapsås, maltcrumble & picklad gurka (L)
Eller
Pepprad lax, rödlök, potatis , gurka & dill surmjölk (L, G)
***
Ren stek, Puikula-potatis, bladkål- och morotsallad med tjärsås (L, G)
Eller
Stekt gös, Puikula-potatis, svamp-räksallad och pepparrot (L, G)
***
Äppelbakelse, saltad karamell och vaniljglass (L, G)
Tillsätt ostsortiment + 10 €
Vinpaket
35,00 €
RABL GRÜNER VELTLINER 16 CL
LIVON COLLIO FRIULANO/LETTRE DE VENDANGES 16 CL
DONNAFUGATA KABIR 8 CL
Meny 2
44,00 €
TOMAT-MASCARPONESOPPA OCH BASILIKAOLJA (L,G)
**
KOLGRILLAT MAJSKYCKLINGBRÖST, ROSTADE ROTFRUKTER OCH MADEIRASÅS(L,G)
**
MARINERAD FÄRSK FRUKT OCH CITRUSSORBET (V,G)
Vinpaket
35,00 €
RIESLING VOM KALKSTEIN 16 CL
LETTRE DE VENDANGES 16 CL
DONNAFUGATA KABIR 8 CL
Gruppmenyer gäller för minst 12 personers grupper.
För grupper rekommenderar vi ett enhetligt menyval. Självklart tar vi hänsyn till alla specialkoster som meddelats i förväg. Menyn måste beställas 4 arbetsdagar innan bokningen.
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar. Fråga mer om vår försäljningstjänst.
L = laktosfri
VL = låglaktos
M = mjölkfri
G = glutenfri
V = veganrätt
* = fråga glutenfri