Gruppmenyer

För vegetarianer och veganer rekommenderar vi en säsongsbetonad vegansk meny designad av kocken 

MENU    
58,00 € med fisk som huvudrätt, 61 € med ren som huvudrätt

Gravad forell, senapsås, maltcrumble & picklad gurka  (L) 

Eller 

Pepprad lax, rödlök, potatis , gurka & dill surmjölk (L, G) 

*** 

Ren stek, Puikula-potatis, bladkål- och morotsallad med tjärsås (L, G) 

Eller 

Stekt gös, Puikula-potatis, svamp-räksallad och pepparrot (L, G) 

*** 

Äppelbakelse, saltad karamell och vaniljglass (L, G)

Tillsätt ostsortiment + 10 € 

Vinpaket
35,00 €

RABL GRÜNER VELTLINER 16 CL 
LIVON COLLIO FRIULANO/LETTRE DE VENDANGES 16 CL 
DONNAFUGATA KABIR 8 CL

Meny 2
44,00 €

TOMAT-MASCARPONESOPPA OCH BASILIKAOLJA (L,G)   

**  

KOLGRILLAT MAJSKYCKLINGBRÖST, ROSTADE ROTFRUKTER OCH MADEIRASÅS(L,G)  

**  

MARINERAD FÄRSK FRUKT OCH CITRUSSORBET (V,G) 

Vinpaket
35,00 € 

RIESLING VOM KALKSTEIN 16 CL 
LETTRE DE VENDANGES 16 CL 
DONNAFUGATA KABIR 8 CL 


Gruppmenyer gäller för minst 12 personers grupper.

För grupper rekommenderar vi ett enhetligt menyval. Självklart tar vi hänsyn till alla specialkoster som meddelats i förväg. Menyn måste beställas 4 arbetsdagar innan bokningen.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar. Fråga mer om vår försäljningstjänst.

L = laktosfri
VL = låglaktos
M = mjölkfri
G = glutenfri
V = veganrätt
* = fråga glutenfri