Buffémenyer

BUFFÉ ’BAR & BISTRO’

45,00 € / person

Sallad av örter och gröna sallader med citron vinaigrette (V, M, G)
Salad av selleri, äppel och nötter  (V, M, G)
Säsongens crudités och svartvitlök dressing (G, M, V)
Tofu och marinerade tomater (V, M, G)
Purjolök quiche lorraine (L, G)
Charcuterie urval med tre olika kött, picklade grönsaker och oliver (L, G)
Två ostar med knäckebröd och fänkålssylt  
Surdegsbröd och smör (L)

BUFFÉ ’GILLET’

Förrätts- och efterrättsbuffé 40,00 € / person
Buffé med kött eller fisk som huvudrätt 58,00 € / person
Buffé med vegetarisk huvudrätt 49,00 € / person
Med två huvudrätter + 10,00 € / person

Förrätts-buffé

Sallad av örter och gröna sallader med hallonvinaigrette (V, M, G)
Klar potatissallad (V, M)
Rostad pumpa, nötter och rucola (V, M, G)
Rostade champinjoner och trädgårdsbönor (V, M, G)
Caesarsallad med krutonger (M, G, V)
Marinerade tomater, mozzarellapärlor och pesto (L, G)
Gillets räkcocktail och Rhode Island -sås (M, G)
Surdegsbröd och smör (L) 
Rödbetshummus (V, M, G)

Huvudrättsbuffé

Mörbräserad oxbringa, honungsrostade rotfrukter och BBQ-sås
och/eller
Lättrökt lax, örtrostad potatis och svampsås (L, G)
och/eller
Rödbets- och getostsgratäng med salsa verde (V, M, G)

Efterrättsbuffé

Mandelkaka och bärkompott (L, G)
Marinerade frukter och kokoskräm (V, M, G)

Buffémenyer gäller för minst 30 personers grupper.

L = laktosfri
VL = låglaktos
M = mjölkfri
G = glutenfri
V = veganrätt
* = fråga glutenfri