Buffémenyer

BUFFÉ ’BAR & BISTRO’

45,00 € / person

Grönsallad med hallon vinagrette  (V, M, G)
Sallad med rökt lax och potatis    (M, G)
Kikärtssallad och gremolata (G, M, V)
Couscous och grönsaker  (V, M, G*)
Spenat-Västerbotten quiche  (L, G*)
Charcuterie urval med tre olika kött, picklade grönsaker och oliver (L, G)
Ostsortiment, sylt och knäckebröd  
Gillet’s bröd och smör (L)

BUFFÉ ’GILLET’

Förrätts- och efterrättsbuffé 45,00 € / person
Buffé med kött eller fisk som huvudrätt 58,00 € / person
Buffé med vegetarisk huvudrätt 49,00 € / person
Med två huvudrätter + 10,00 € / person

Förrätts-buffé

Grönsallad med Dijon-vinaigrette (V, M, G)
Vegan waldorf-sallad  (V, M, G)
Tomat och löksallad med färska örter (V, M, G)
Caesarsallad med krutonger (M, G, V)
Batat, cashewnötter och lönnsirap (V, M, G)
Vattenmelon och feta sallad (L, G)
Sallad med räkor och dillmajonnäs (M, G)
Surdegsbröd och smör (L) 
Rödbetshummus (V, M, G)

Huvudrättsbuffé

Bräserad nöt flank, vitlökspotatis, grönsaker och pepparsås (G, L)

och/eller

Rostad regnbågsforell, hummersås & säsongens grönsaker (L, G)

och/eller

Ratatouille, falafel och örtcreme (V, M, G)

Efterrättsbuffé

Chokladkaka och svart vinbär (L, G)
Äppel, havre och vanilj (V, M, G)

Buffémenyer gäller för minst 30 personers grupper.

L = laktosfri
VL = låglaktos
M = mjölkfri
G = glutenfri
V = veganrätt
* = fråga glutenfri