Buffet menus

Buffet 1  “continental”

Alkuruokia

Savustettua lohta ja muikunmätikastiketta (L, G) 
Klassinen cocktail käsinkuorituista jäämeren katkaravuista (L, G) 
Talon patéeta ja kirsikkahilloketta (L, G) Paahdettua ankanrintaa 
Salaatti spelttivehnästä, fenkolista ja feta juustosta (L) 
Tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa (VL,G) 
Raikasta vihreää salaattia ja Dijon- dressing (V, G)
Talon raskileipää, voita ja avokadolevitettä (L) 

Pääruokia

Ylikypsää, hiiligrillattua härän niskaa ”bordelaise” parmesaaniperunaa ja kauden vihanneksia (L, G)

Ja/tai

Grillattua nieriää ja hummerikastiketta peruna-kasvis ”sauté” (L, G) 

Jälkiruoaksi

Lasiin leivottu suklaa-kirsikkakakku (L)

Buffet yhdellä pääruoalla 55 €
Buffet kahdella pääruoalla 65 €

Buffet 2 “Salade”

Menu

Vihreää salaattia, vadelmavinegrette ja paahdettua pähkinää 
Salaattia paahdetuista herkkusienistä, neulapavuista, fetajuustosta ja kvinoasta (L, G) 
Katkarapusalaattia ”classic cocktail”  
Salaattia savustetusta lohesta ja paahdetuista perunoista  
Caesarsalaattia naturel (L)
– Grillattua kananpojanrintaa +5 €
– Jäämeren katkarapuja + 5 €
Talon raskileipää, voita ja avokadolevitettä 

*** 

Mustikkapiiras ja vaniljakreemiä

Buffet 38 €