Storyn

Restaurangens matfilosofi bygger framför allt på förstklassiga nordliga råvaror. Vår meny är influerad av den klassiska kontinentala och den skandinaviska traditionen, men vi är samtidigt öppna för fläktar från världens etniska kök. Enligt vår mening passar havsskaldjur bra ihop med sik från Enare och det går bra att använda kött från östfinländsk boskap från Herrankunta gård tillsammans med calabrisk ’nduja salami. Kärnan i allt är råvarorna och smaken. Våra tillagningsmetoder är moderna och enkla, med fokus på det väsentliga.

Vi har inte någon särskild ”kod” som förpliktar dig till någonting. Du kan komma till oss för att njuta av din favoritdryck med ett litet tilltugg, eller tillbringa kvällen enligt ”långa formuläret” och välja de rätter du tycker mest om från vår lista. Dela eller njut ensam, up to you! För större grupper har vi utformat ett brett utbud av färdiga mat- och dryckespaket, där du hittar ett lämpligt alternativ för din egen fest. Vi är också alltid redo att utforma skräddarsydda lösningar för att tillgodose dina behov.

Våra mocktails är också inspirerade av naturen i norr, med en modern twist, naturligtvis. Drinklistan bygger på tidlösa klassiker, som vi har lagt ner lite extra kärlek och kreativitet på.

Omväxlande säsongsöl enligt rådande trender och säsonger sätter färg på vår bryggeriproduktlista. Vinsortimentet representerar både den gamla och nya världen. Alla viner är högkvalitativa och ansvarsfullt producerade och vår vinlista baserar sig på på kvalitet, smak och principen om rimlig prissättning. Från vår ständigt växande ”källarlista” kan du hitta riktiga pärlor för speciella stunder. Om det känns svårt att välja – berätta vad du gillar eller be personalen rekommendera ett lämpligt vin. Vi är måna om att hjälpa till och att uppfylla dina önskemål, vi finns här för dig.