Gilletin vappu

Gillet palvelee sekä vappuaattona että vapunpäivänä.

Vappuaattona 30.4. tarjolla on à la carte -listan herkut, vapunpäivänä 1.5. on tarjolla vappulounas kahdessa kattauksessa.

Varaa pöytäsi 1.5. vappulounaalle tästä!

Vapunpäivän menu

I – kattaus 1.5. klo 12.00 – 14.00 
Första dukningen  
First sitting
 
II – kattaus 1.5. klo 15.00 17.30 
Andra dukningen
Second sitting 
 

 
 
Alkuruoka – Förrätt – Starter 

Akvaviittigraavattua lohta, katajanmarjamajoneesia,  
fenkoli-yrttisalaattia, pikkelöityä sipulia ja sinapinsiemeniä (M, G) 
Akvavitgravad lax, enbärsmajonnäs, sallad med fänkål och örter, picklad lök och senapsfrön 
Aquavit gravlax, juniper berry mayonnaise, 
fennel-herb salad, pickled onion and mustard seeds  

tai – eller – or 

Marinoitua parsaa, sitrus-fenkolisalaattia, appelsiini-tuorejuustoa (V, M, G) 
Marinerad sparris, fänkålssallad med citrusfrukter, färskost med apelsin 
Marinated asparagus, citrus fennel salad, orange flavoured cream cheese

Pääruoka – Huvudrätt – Main Course 
 

Miedosti savustettua lohta, muhennettua korvasientä, varhaisperunaa ja parsaa (L, G) 
Mildrökt lax, stuvad stenmurkla, nypotatis och sparris 
Mildly smoked salmon, braised false morel, early potatoes and asparagus

tai – eller – or  
 

Hiiligrillattua naudan petit tender, kermaista konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia (L, G) 
Kolgrillad petit tender av nöt, gräddig cognac-pepparsås och potatisgratäng 
Char-grilled beef petit tender, creamy cognac-pepper sauce and potato gratin 

tai – eller – or  
 

Parsarisottoa ja paahdettua parsaa (V, M, G) 
Sparrisrisotto och rostad sparris 
Asparagus risotto and roasted asparagus
 
Jälkiruoka – Efterrätt – Dessert 
 

Lime-pannacottaa, kinuskikastiketta ja kauden marjoja (L, G) 
Lime panna cotta, tjinuskisås och säsongens bär 
Lime panna cotta, caramel sauce and seasonal berries  

tai – eller – or

Suklaakakkua, vadelmafluidia ja vadelmasorbettia (V, M) 
Chokladkaka, hallonfluid och hallonsorbet 
Chocolate cake, raspberry fluid and raspberry sorbet



Menu 56,00 € 

Lapset alle 12 v puoleen hintaan. Pienille lapsille oma ruokalista. 
Barn under 12 år äter för halva priset. Egen meny för smårbarn 
Children under 12 eat for half the price. Separate menu for small children. 


JUOMASUOSITUKSIA / DRYCKREKOMMENDATIONER / DRINK RECOMMENDATIONS 

PERELADA STARS CAVA BRUT RESERVA     8,50 € / 12 cl – 48,00 € / 75 cl  
Castillo Perelada, Catalonia, Spain. G: Xarello, Parellada, Macabeo 
Dry, rich, and fresh – vegan 

VEUVE CLICQUOT BRUT CUVÉE 17,00 € / 12 cl – 100,00 € / 75 cl 
Veuve Clicquot, Champagne, France. G: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier 
Brut, fruity, aromatic, elegant 

VIINIPAKETTI 35 € 
Kalkstein Riesling 16 cl 
Rabl Grüner Veltliner 16 cl / Château de Seguin 16 cl 
Schmitt Söhne Beerenauslese 8 cl 

VALKOVIINI – VIT VIN – WHITE WINE 

RABL GRÜNER VELTLINER 11,20 € / 16 cl – 50,00 € / 75 cl 
Rabl, Kamptal, Austria. G: Grüner Veltliner 
Dry with notes of lemon and nice minerality – vegan 
 
SOUTHERN OCEAN SAUVIGNON BLANC 12,20 € / 16 cl – 55,00 € / 75 cl 
Félix Solís Avantis, Marlborough, New Zealand. G: Sauvignon Blanc 
Delicious wine with amazing acidity, notes of gooseberry, lychee and apricot 
 
KENDERMANN RIESLING VOM KALKSTEIN 12,20 € / 16 cl – 55,00 € / 75 cl 
Kendermann, Pfalz, Germany. G: Riesling 
Dry with great acidity and minerality. Notes of citrus, green pear and lightly floral   

PUNAVIINI – RÖD VIN – RED WINE 

ORIMOS GRANDE RESERVE    12,20 € / 16 cl – 55,00 € / 75 cl 
Fonjoya Delta, Languedoc, France. G: Syrah, Grenache, Mourvedere 
Intensive, notes of dark fruits, soft tannins and a velvety dark taste 
 
SEPTIMA MALBEC 13,20 € / 16 cl – 60,00 € / 75 cl 
Raventos Codorniu, Mendoza, Argentina. G: Malbec 
Voluminous, soft, silky tannins 
 
CHÂTEAU DE SEGUIN 12,40 € / 16 cl –  58,00 € / 75 cl 
Château de seguin , Bordeaux G: Cabernet Sauvignon, Merlot 
Full-bodied, soft tannins, dark berries, hint of cinnamon