Tarina

Ravintolan ruokafilosofia pohjautuu ennen kaikkea ensiluokkaisiin, pohjoisiin raaka-aineisiin. Ruokalistallamme voit aistia runsaasti vaikutteita klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä, mutta emme arastele käyttää hyväksemme tuulahduksia maailman etnisistä keittiöistä. Mielestämme valtamerien äyriäiset tulevat hyvin toimeen Inarijärven siian kanssa, eikä Herrankunnan tilan kyyttö riitele calabrialaisen N’duja -salamin kanssa. Kaiken keskiössä on raaka-aine ja maku. Valmistusmetodimme pidämme modernin yksinkertaisina ja olennaisinta korostavina. 

Ravintolamme ”koodisto” ei velvoita Sinua mihinkään. Voit tulla meille nauttimaan lasillisen mielijuomaasi vaikka pienen snacksin kera tai viettää iltaa todella pitkän kaavan mukaan poimien listaltamme juuri Sinulle sopivat annokset. Jaa tai nauti yksin, up to you!

Suuremmille seurueille olemme suunnitelleet laajan valikoiman valmiita ruoka- ja juomakokonaisuuksia, joista löytänet juuri omalle seurueellesi sopivan vaihtoehdon. Olemme myös aina valmiina suunnittelemaan räätälöityjä ratkaisuja palvelemaan tarpeitasi.

Drinkkilistamme mocktailit ammentavat myös makumaailmansa pohjoisesta luonnosta, toki modernilla twistillä. Muutoin drinkkilistamme pohjautuu ajattomiin klassikoihin, joihin olemme lisänneet hieman luovuutta ja rakkautta lajiin. Vaihtuvat kausioluet värittävät sesongin ja trendien mukaisesti panimotuotelistamme valikoimaa.

Viinivalikoimamme edustaa sopivasti sekä vanhaa että uutta mannerta. Yhtä kaikki, laadukkaita, lajilleen tyypillisiä ja vastuullisesti tuotettuja viinejä. Listamme on laadittu laatu ja maku edellä sekä kohtuullisen hinnoittelun periaatetta noudattaen. Alati kasvavalta ”kellarilistaltamme” saatat bongata todellisia helmiä erityisiin hetkiin.

Valinnanvaikeuden yllättäessä voit aina antaa ”suuntalinjoja” tai pyytää suositusta. Henkilökuntamme on läsnä Sinua varten ja meille on kunnia-asia saada toiveesi täytetyksi, jouhevan ja sydämellisen palvelun saattelema.