Tarina

Tervetuloa herkulliseen pöytään

”Gillet” eli kilta vakiintui ravintolakonseptin suunnittelussa työnimestä varsinaiseksi nimeksi. Onhan ”Handelsgillet”, samassa kiinteistössä toimiva elinkeinoelämää edistävä klubi perustettu jo vuonna 1857. Moninaisten vaiheiden ja ravintolakonseptien jälkeen, joista mainittakoon samoissa tiloissa toiminut legendaarinen ravintola Cantina West (1997–2019), paikalle rakennettiin uusi ja uljas ravintolakokonaisuus, Gillet Bar & Bistro. Alkuperäisen klubin palvellessa ainoastaan jäsenistöään, on tänä päivänä ravintolamme juhlakerroksineen avoinna kaikille. Harvinaisen monipuolinen asiakaskunta onkin ehdottomasti ylpeytemme ja rikkautemme!

Ravintolamme ruokafilosofia pohjautuu ennen kaikkea ensiluokkaisiin raaka-aineisiin. Ruokalistallamme voit aistia runsaasti vaikutteita klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä, mutta emme arastele käyttää hyväksemme tuulahduksia maailman etnisistä keittiöistä. Valmistusmetodimme pidämme modernin yksinkertaisina ja olennaisinta, eli hyvää makua korostavina.

Ravintolamme ”koodisto” ei velvoita sinua mihinkään. Voit tulla meille nauttimaan lasillisen mielijuomaasi vaikka pienen snacksin kera tai viettää iltaa todella pitkän kaavan mukaan poimien listaltamme juuri sinulle sopivat annokset. Jaa tai nauti yksin, up to you!

Suuremmille seurueille olemme suunnitelleet laajan valikoiman valmiita ruoka- ja juomakokonaisuuksia, joista löytänet juuri omalle seurueellesi sopivan vaihtoehdon. Olemme myös aina valmiina suunnittelemaan räätälöityjä ratkaisuja palvelemaan tarpeitasi.

Viinivalikoimamme edustaa sopivasti sekä vanhaa että uutta mannerta – yhtä kaikki, laadukkaita, lajilleen tyypillisiä ja vastuullisesti tuotettuja viinejä. Listamme on laadittu laatu ja maku edellä sekä kohtuullisen hinnoittelun periaatetta noudattaen.