Ryhmämenut

Pöytiintarjoiluna tai pääruoat saatavilla buffetiin 
Kasvisruokailijoille ja vegaaneille suosittelemme keittiömestarin suunnittelemaa sesongin vegaanista menua

MENU 1   
Kalapääruoalla 58€ hlö
Lihapääruoalla 61€ hlö

Sokerisuolattua taimenta, sinappikastiketta, mallascrumblea & pikkelöityä kurkkua (L) 

tai

Pippuroitua lohta, punasipulia, perunaa, kurkkua & tillipiimää (L,G) 

*** 

Poron paistia, puikulaperunaa, lehtikaali-porkkanasalaatti & tervakastiketta (L,G) 

tai 

Paistettua kuhaa, puikulaperunaa, sieni-rapusalaattia & piparjuurta (L,G) 
 
*** 

Omenaleivos, suolakaramellia & vaniljajäätelöä (L,G) 

Lisää väliruoaksi valikoima juustoja + 10 € 

VIINIPAKETTI
35,00 €

Rabl Grüner Veltliner 16 cl 
Livon Collio Friulano / Château de seguin 16 cl 
Donnafugata Kabir 8 cl 


Ryhmämenut ovat voimassa min 12 henkilön ryhmille.  

Menuvalinnan tulee olla yhtenäinen, huomioimme toki kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Menu tulee tilata 5 arkipäivää ennen varausta. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme. 

L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton 
G = gluteeniton 
V = vegaani 
* = saatavilla gluteenittomana