Ryhmämenut

Pöytiintarjoiluna tai pääruoat saatavilla buffetiin 
Kasvisruokailijoille ja vegaaneille suosittelemme keittiömestarin suunnittelemaa sesongin vegaanista menua

Parsaryhmämenu (voimassa 12.4.-13.5.)
49,00 €

MARINOITUA PARSAA, SAVUSTETTUA MANTELIA JA KARHUNLAUKKAMAJONEESIA (V, G) 
*** 
PARSARISOTTOA, FENKOLIA JA RUCOLA-PISTOU (V, G) 
tai
KEVYESTI SAVUSTETTUA TAIMENTA, GRILLATTUA PARSAA JA SAVUMÄTIKASTIKETTA (L, G) 
tai 
HIILIGRILLATTUA KARITSAN PAAHTOPAISTIA, PARSA- VARHAISPERUNA ”SALAATTIA” JA PARMESAANIA (L, G) 
*** 
MARINOITUJA MANSIKOITA ”ETON MESS” (L, G* SAATAVANA VEG) 

Menu 1
54,00 €

LOHIPASTRAMIA, PIKKELÖITYJÄ KASVIKSIA JA RAPUKREEMIÄ (L, G) 
*** 
KUHAA, MAA-ARTISOKKAA JA TILLI-BEURRE BLANC -KASTIKETTA (L, G) 
tai
NAUDAN ULKOFILEETÄ, PURJO-PERUNATERRIINI JA MADEIRAKASTIKETTA (L, G) 
*** 
KIRSIKKA CLAFOUTIS, KIRSIKKASORBETTIA JA MANTELIKROKANTTIA (L, G) 

Lisää väliruoaksi valikoima juustoja + 10 € 

VIINIPAKETTI
32,00 €

SERRA LUPINI ROERO ARNEIS 16 CL 
CESCU DOLCETTO D’ALBA 16 CL 
ANGELO NEGRO BIRBET BRACHETTO 8 CL

Menu 2
44,00 €

SALAATTI KÄSINKUORITUISTA KATKARAVUISTA, MARINOITUA TOMAATTIA JA SESAMVINEGRETTE (M, G)  
*** 
HIILIGRILLATTUA MAISSIKANANRINTAA, PARMESAANIPOLENTAA JA CAPONATA- KASVISHÖYSTÖÄ (L, G) 
*** 
TÄHTIANIKSELLA MARINOITUJA TUOREITA HEDELMIÄ JA SITRUSSORBETTIA (V, G)    

VIINIPAKETTI
32,00 € 

SERRA LUPINI ROERO ARNEIS 16 CL 
CESCU DOLCETTO D’ALBA 16 CL 
ANGELO NEGRO BIRBET BRACHETTO 8 CL 


Ryhmämenut ovat voimassa min 10 henkilön ryhmille.  

Seurueille suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa, huomioimme toki kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Menu tulee tilata 4 arkipäivää ennen varausta. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme. 

L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton 
G = gluteeniton 
V = vegaani 
* = saatavilla gluteenittomana