Pöytiintarjoiluna tai pääruoat saatavilla buffetiin
Kasvisruokailijoille ja vegaaneille suosittelemme keittiömestarin suunnittelemaa sesongin vegaanista menua
MENU 1
Kalapääruoalla 58€ hlö
Lihapääruoalla 61€ hlö
Sokerisuolattua taimenta, sinappikastiketta, mallascrumblea & pikkelöityä kurkkua (L)
tai
Pippuroitua lohta, punasipulia, perunaa, kurkkua & tillipiimää (L,G)
***
Poron paistia, puikulaperunaa, lehtikaali-porkkanasalaatti & tervakastiketta (L,G)
tai
Paistettua kuhaa, puikulaperunaa, sieni-rapusalaattia & piparjuurta (L,G)
***
Omenaleivos, suolakaramellia & vaniljajäätelöä (L,G)
Lisää väliruoaksi valikoima juustoja + 10 €
VIINIPAKETTI
35,00 €
Rabl Grüner Veltliner 16 cl
Livon Collio Friulano / Château de seguin 16 cl
Donnafugata Kabir 8 cl
Ryhmämenut ovat voimassa min 12 henkilön ryhmille.
Menuvalinnan tulee olla yhtenäinen, huomioimme toki kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Menu tulee tilata 5 arkipäivää ennen varausta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme.
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
M = maidoton
G = gluteeniton
V = vegaani
* = saatavilla gluteenittomana