Ryhmämenut

Pöytiintarjoiluna tai pääruoat saatavilla buffetiin 
Kasvisruokailijoille ja vegaaneille suosittelemme keittiömestarin suunnittelemaa sesongin vegaanista menua

MENU 1   
53,00 € 

PUNAJUURICARPACCIO, VUOHENJUUSTOKREEMIÄ JA RUCOLAA (L, G) 
*** 
PAISTETTUA TAIMENTA, KAUDEN KASVIKSIA JA HERAKASTIKETTA (L, G) 
tai  
GRILLATTUA IBERICOPORSAAN SECRETTOA, PARMESANPERUNAKAKKUA JA MUSTAHERUKKAKASTIKETTA (L, G) 
*** 
SUKLAAKAKKUA JA APPELSIINIJÄÄTELÖÄ (L, G)

Lisää väliruoaksi valikoima juustoja + 10 € 

VIINIPAKETTI
35,00 €

RABL GRÜNER VELTLINER 16 CL 
LIVON COLLIO FRIULANO / LETTRE DE VENDANGES 16 CL 
DONNAFUGATA KABIR 8 CL

MENU 2 44,00€  

TOMAATTI-MASCARPONEKEITTOA JA BASILIKAÖLJYÄ (L,G) 
*** 
HIILIGRILLATTUA MAISSIKANANRINTAA, PAAHDETTUJA JUUREKSIA JA MADEIRAKASTIKETTA(L,G) 
*** 
MARINOITUJA TUOREITA HEDELMIÄ JA SITRUSSORBETTIA (V,G) 

VIINIPAKETTI
35,00 € 

RIESLING VOM KALKSTEIN 16 CL 
LETTRE DE VENDANGES 16 CL 
DONNAFUGATA KABIR 8 CL 


Ryhmämenut ovat voimassa min 10 henkilön ryhmille.  

Seurueille suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa, huomioimme toki kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Menu tulee tilata 4 arkipäivää ennen varausta. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme. 

L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton 
G = gluteeniton 
V = vegaani 
* = saatavilla gluteenittomana