Pöytiintarjoiluna tai pääruoat saatavilla buffetiin
Kasvisruokailijoille ja vegaaneille suosittelemme keittiömestarin suunnittelemaa sesongin vegaanista menua
Parsaryhmämenu (voimassa 12.4.-13.5.)
49,00 €
MARINOITUA PARSAA, SAVUSTETTUA MANTELIA JA KARHUNLAUKKAMAJONEESIA (V, G)
***
PARSARISOTTOA, FENKOLIA JA RUCOLA-PISTOU (V, G)
tai
KEVYESTI SAVUSTETTUA TAIMENTA, GRILLATTUA PARSAA JA SAVUMÄTIKASTIKETTA (L, G)
tai
HIILIGRILLATTUA KARITSAN PAAHTOPAISTIA, PARSA- VARHAISPERUNA ”SALAATTIA” JA PARMESAANIA (L, G)
***
MARINOITUJA MANSIKOITA ”ETON MESS” (L, G* SAATAVANA VEG)
Menu 1
54,00 €
LOHIPASTRAMIA, PIKKELÖITYJÄ KASVIKSIA JA RAPUKREEMIÄ (L, G)
***
KUHAA, MAA-ARTISOKKAA JA TILLI-BEURRE BLANC -KASTIKETTA (L, G)
tai
NAUDAN ULKOFILEETÄ, PURJO-PERUNATERRIINI JA MADEIRAKASTIKETTA (L, G)
***
KIRSIKKA CLAFOUTIS, KIRSIKKASORBETTIA JA MANTELIKROKANTTIA (L, G)
Lisää väliruoaksi valikoima juustoja + 10 €
VIINIPAKETTI
32,00 €
SERRA LUPINI ROERO ARNEIS 16 CL
CESCU DOLCETTO D’ALBA 16 CL
ANGELO NEGRO BIRBET BRACHETTO 8 CL
Menu 2
44,00 €
SALAATTI KÄSINKUORITUISTA KATKARAVUISTA, MARINOITUA TOMAATTIA JA SESAMVINEGRETTE (M, G)
***
HIILIGRILLATTUA MAISSIKANANRINTAA, PARMESAANIPOLENTAA JA CAPONATA- KASVISHÖYSTÖÄ (L, G)
***
TÄHTIANIKSELLA MARINOITUJA TUOREITA HEDELMIÄ JA SITRUSSORBETTIA (V, G)
VIINIPAKETTI
32,00 €
SERRA LUPINI ROERO ARNEIS 16 CL
CESCU DOLCETTO D’ALBA 16 CL
ANGELO NEGRO BIRBET BRACHETTO 8 CL
Ryhmämenut ovat voimassa min 10 henkilön ryhmille.
Seurueille suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa, huomioimme toki kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Menu tulee tilata 4 arkipäivää ennen varausta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme.
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
M = maidoton
G = gluteeniton
V = vegaani
* = saatavilla gluteenittomana