Pöytiintarjoiluna tai pääruoat saatavilla buffetiin
Kasvisruokailijoille ja vegaaneille suosittelemme keittiömestarin suunnittelemaa sesongin vegaanista menua
MENU 1
53,00 €
PUNAJUURICARPACCIO, VUOHENJUUSTOKREEMIÄ JA RUCOLAA (L, G)
***
PAISTETTUA TAIMENTA, KAUDEN KASVIKSIA JA HERAKASTIKETTA (L, G)
tai
GRILLATTUA IBERICOPORSAAN SECRETTOA, PARMESANPERUNAKAKKUA JA MUSTAHERUKKAKASTIKETTA (L, G)
***
SUKLAAKAKKUA JA APPELSIINIJÄÄTELÖÄ (L, G)
Lisää väliruoaksi valikoima juustoja + 10 €
VIINIPAKETTI
35,00 €
RABL GRÜNER VELTLINER 16 CL
LIVON COLLIO FRIULANO / LETTRE DE VENDANGES 16 CL
DONNAFUGATA KABIR 8 CL
MENU 2 44,00€
TOMAATTI-MASCARPONEKEITTOA JA BASILIKAÖLJYÄ (L,G)
***
HIILIGRILLATTUA MAISSIKANANRINTAA, PAAHDETTUJA JUUREKSIA JA MADEIRAKASTIKETTA(L,G)
***
MARINOITUJA TUOREITA HEDELMIÄ JA SITRUSSORBETTIA (V,G)
VIINIPAKETTI
35,00 €
RIESLING VOM KALKSTEIN 16 CL
LETTRE DE VENDANGES 16 CL
DONNAFUGATA KABIR 8 CL
Ryhmämenut ovat voimassa min 10 henkilön ryhmille.
Seurueille suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa, huomioimme toki kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Menu tulee tilata 4 arkipäivää ennen varausta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme.
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
M = maidoton
G = gluteeniton
V = vegaani
* = saatavilla gluteenittomana