Yrityksille ja ryhmille

Ravintola Gilletin historiallinen miljöö herää jälleen henkiin tarjoten ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä asiakkailleen. Ravintolan korkeatasoiset ja monipuoliset puitteet takaavat onnistuneet tilaisuudet yrityksille sekä yksityisjuhliin. Kaiken kruunaa ravintolan sydän eli laadukas, parhaimpiin raaka-aineisiin sekä klassisiin menetelmiin pohjautuva keittiö runsaine herkkuineen.

Ravintolan lukuisista erilaisista tilavaihtoehdoista löytyvät ratkaisut niin pienempiin tilaisuuksiin muutamille henkilöille kuin isommillekin tapahtumille suuren yleisön kera. Gilletin rautainen ja äärimmäisen ammattitaitoinen keittiö- ja salihenkilökunta takaavat onnistuneen tapahtuman alusta loppuun saakka. Myös ravintolan keskeinen sijainti Helsingin keskustan kupeessa puhuu puolestaan. Gillettiin on helppo saapua lukuisia kulkuyhteyksiä hyödyntäen. Keskeisen sijainnin tiimoilta voit myös yhdistää tilaisuuteen kulttuuririennot läheisissä teattereissa ja tulla nauttimaan ravintolapalveluistamme ennen tai jälkeen esityksen.

Hyödynnä laadukkaat ravintolapalvelumme

Tiloissamme järjestät niin pienet kuin isommatkin juhlat onnistuneesti. Käytettävissäsi ovat korkealaatuiset, sesonkia idearikkaasti ja tyylikkäästi hyödyntävät ravintolapalvelut. Ruokalistallamme voit aistia runsaasti vaikutteita klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä, mutta emme arastele käyttää hyväksemme tuulahduksia maailman etnisistä keittiöistä.

Ravintolamme ”koodisto” ei velvoita mihinkään. Voitte tulla meille nauttimaan lasillisen mielijuomaa, vaikka pienen snacksin kera tai viettää iltaa todella pitkän kaavan mukaan poimien listaltamme juuri mieleiset annokset.

Suuremmille seurueille olemme suunnitelleet laajan valikoiman valmiita ruoka- ja juomakokonaisuuksia, joista löytänet juuri omalle seurueellesi sopivan vaihtoehdon. Olemme myös aina valmiina suunnittelemaan räätälöityjä ratkaisuja palvelemaan tarpeitasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle ja vieraillesi palvelua, joka tekee vaikutuksen.

Valmiit yrityspaketit — Ravintola- ja kokouspalvelut

Ravintola Gillet tarjoaa ainutlaatuiset puitteet järjestää yritysjuhlat Helsingin keskustassa. Tarjottavana on valmiita yrityspaketteja aamiaistilaisuuksista illallisiin sekä kokouspäiviin ja kaikkea tarjontaamme voimme myös muokata yhdessä toivomusten mukaisiksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa luomaan ja suunnittelemaan sopivan kokonaisuuden tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Ryhmämenut >>

Buffetmenut >>

Aamiaistilaisuudet >>

Kokouspaketit >>