För företag och grupper

Den historiska miljön i Restaurant Gillet har kommit till liv igen och erbjuder kunderna unika restaurangupplevelser. Restaurangens högklassiga och mångsidiga miljö garanterar lyckade tillställningar för såväl företag som privatpersoner. Restaurangens hjärta, det vill säga köket, är kronan på verket med sina utsökta råvaror, rikliga delikatesser och och klassiska metoder.

Restaurangen har många utrymmen av olika storlek, för både mindre tillställningar för ett fåtal personer, och för större med stor publik. Gillets extremt professionella köks- och serveringspersonal garanterar en lyckad tillställning från början till slut. Restaurangens centrala läge nära Helsingfors centrum talar också för sig. Gillet är lätt att nå med många transportförbindelser. Kombinera ett besök på Gillet med kulturella upplevelser vid närliggande teatrar och njut av våra restaurangtjänster före eller efter föreställningen.

Dra nytta av våra högkvalitativa restaurangtjänster

I våra lokaler kan du framgångsrikt organisera både små och stora fester. Till ditt förfogande finns högkvalitativa restaurangtjänster som utnyttjar säsongen på ett innovativt och elegant sätt. Restaurangens matfilosofi bygger framför allt på förstklassiga nordliga råvaror. Vår meny är influerad av den klassiska kontinentala och den skandinaviska traditionen, men vi är samtidigt öppna för fläktar från världens etniska kök. Vi har inte någon särskild ”kod” som förpliktar dig till någonting. Du kan komma till oss för att njuta av din favoritdryck med ett litet tilltugg, eller tillbringa kvällen enligt ”långa formuläret” och välja de rätter du tycker mest om från vår lista.

För större grupper har vi utformat ett brett utbud av färdiga mat- och dryckespaket, där du hittar ett lämpligt alternativ för din egen fest. Vi är också alltid redo att utforma skräddarsydda lösningar för att tillgodose dina behov. Vår professionella personal betjänar dig och dina gäster på ett sätt som imponerar.

Färdiga affärspaket – Restaurang- och konferensservice

Restaurang Gillet erbjuder en unik miljö för företagsfester i centrala Helsingfors. Vi erbjuder färdiga affärspaket från frukostevenemang till middagar och möten, och vi kan också skräddarsy allt efter dina önskemål. Vår professionella personal hjälper till att skapa och planera en lämplig helhet för alla tillfällen.

Gruppmenyer >>

Buffémenyer >>

Frukostevenemang >>

Mötespaket >>