Snacks

Mac & cheese -kroketteja ja parmesaania (L) 7 €
Paistettua kukkakaalia ”Togarashi”,
maapähkinää (V, M, G, sis. pähkinää) 5 €

Alkuruokia

Grillattua tuoretta parsaa, muikun mätiä ja Comté -juustoa (L, G) 14 €
Toast Skagen ja muikun mätiä (L) 16 € / 26 €
Härkätartar, keltuaista ja ruskeavoi-majoneesia (L, G) 15 € / 25 €
Siikasashimi ja inkivääripikkelöityjä kasviksia (M, G) 15 €
Päivän ostereita ja punasipulivinaigrette (G, M)
3 kpl – 14 €
6 kpl – 25 €
12 kpl – 45 €

Pääruokia

Hiiligrillattua kukkakaalia, tofua ja lehtikaali pistou (M, G, V, sis. pähkinää) 22 €
Paahdettua taimenta, uppomuna ja tuoretta parsaa (L, G) 26,50 €
Bouillabaisse ja rouille (L, saatavana gluteenittomana) 25 €
Hiiligrillattua, suomalaista naudan ulkofileetä 200 g, ”Cafe de Paris” -voita ja perunakroketteja (L) 29 €

Menu Gillet 47 €

Toast skagen ja muikun mätiä (L)
***
Paahdettua taimenta, uppomuna ja tuoretta parsaa (L, G)

tai

Bouillabaisse ja rouille (L, saatavana gluteenittomana)
***

Raparperia ja vaniljaa (L)

Chefs menu 59 €

Viiden ruokalajin menu – kysy päivän tarjonta tarjoilijaltasi

Jälkiruokia

Raparperia ja vaniljaa (L) 12 €

Sitruunaa ja marenkia (M, V) 11 €

Jäätelö / sorbet -kysy päivän maku 4,50 € / pallo