Ansvaret

Vi tar hand om personalen och miljön.

Ravintolakolmio Group har alltid varit socialt ansvarstagande. Att ta hand om personalens hälsa och välbefinnande är familjeföretagets viktigaste uppgift och vi väljer partners med samma värderingar. Så har det varit sedan år 1979, från början av vår över fyrtioåriga historia.

För närvarande är miljöansvar ett område Ravintolakolmio Group granskar extra noggrant. Vi gör vårt bästa för att ta vårt ansvar också inom detta viktiga område. Restaurangverksamhet förbrukar naturresurser inom många sektorer. Energiförbrukning, kemikalier, matsvinn och avfall är de största ”synderna” i vår bransch.

Ekonomisk och ekologisk effektivitet stöder ofta varandra. Genom att agera korrekt och förnuftigt kan vi spara både pengar och miljö.

Matens ursprung intresserar konsumenterna allt mer. I Ravintolakolmio Groups restauranger är nötkött, fläsk och fjäderfä nästan alltid inhemska. Vi föredrar alltid lokala producenter och säsongsråvaror så långt det går. Fler veganska rätter läggs till listorna hela tiden.

Joonas Keskinen
Fältledare, Senior Partner, andra generationens familje-entreprenör
Ravintolakolmio Group